< Foto Albums
Hanneke
Eind juli hadden wij het plan opgevat om een bulletje dat ivm een echtscheiding herplaatst moest worden op te vangen. Toen wij echter kennismaakten met het bulletje bleek het niet echt gezond te zijn en gezien onze eerdere ervaringen met Jake en Max besloten we om het toch maar niet te doen. Maar onze Kaatje vond het bezoek wel heel erg leuk en we merkten al langer dat ze toch echt het gezelschap van een ander bulletje miste. Ze was immers opgegroeid met onze lieve Jake. Dus besloten we om verstandig te zijn en weer contact op te nemen met de fokster van Kaatje en te vragen of zij nog een pup voor ons had. Nou we waren maar net op tijd. Ze had nog 1 pup voor ons, en gelukkig was dat precies wat we zochten. Een gestroomd bullenteefje met de naam Hanneke van BonteBullenKaatje.

Wij zijn op woensdag 15 augustus 2007 onze Hanneke gaan knuffelen en vinden het een prachtig mooi meisje.
Zoals gewoonlijk zijn we weer uitbundig begroet door de andere bullen en we hebben natuurlijk ook met de andere prachtige pups heerlijk getroeteld.

En nu begint voor ons het lange wachten (zucht) tot eind september, natuurlijk zullen wij nog vaak op puppyvisite gaan bij de fokster waar we net als vorige keer weer hartelijk en gastvrij zijn ontvangen.

Hanneke Van BonteBullenKaatje is geboren op 6 augustus 2007

Mama : Lieveke Bea Van BonteBullenKaatje
Papa   : Grardje De Longcourville
Hanneke is op
29 september 2007
bij komen ons wonen.